Wil je weten wat ik de afgelopen tijd heb gedaan?

Herinneringen aan een fijne jeugd serie
Het Schilderij van de gebakjes is klaar!
In februari is het te zien op de expositie “Rob de Vries en zijn cursisten” bij Zaansgroen.
Het heeft een poosje geduurd maar ik ben zelf tevreden met het eindresultaat.
In dit artikel kun je meer lezen over de beginfase van dit schilderij.

Het leukste was het schilderen van de slagroom en het lastigste de cake van de slagroompunt.
Ik kreeg in ieder geval ontzettende trek in gebak terwijl ik bezig was met dit schilderij.

Herinneringen aan een fijne jeugd #22, Hoeveel mensen komen er op bezoek?
2022
Olieverf op doek.
30 x 40 cm
Beschikbaar
Klik hier
voor meer informatie.


Verder ben ik ook nog druk bezig met “herinneringen aan een fijne jeugd #23, De tegenovergestelde doos van Pandora.
De eerste laag is helemaal klaar en ben ik ondertussen begonnen met de tweede kleurlaag.
Ik hoop dat ik dit schilderij op tijd af krijg voor de expositie bij Zaansgroen in februari. Ik kan maar aan één zijkant tegelijk werken omdat het paneel vastgeklemd zit tussen een speciale constructie op mijn tafelezel. Eerst maar even verder aan de bovenkant.
Hier kun je meer lezen over dit project.


Webshop met prints op canvas
De afgelopen weken ben ik ook erg druk geweest met het maken van een webshop, er werd mij regelmatig gevraagd om prints van mijn schilderijen op canvas. Ik wilde gebruik maken van Mollie voor de betaalmogelijkheden in de shop. Voordat ik goedkeuring kreeg heb ik heel wat pagina’s met informatie aan mijn site moeten toevoegen maar uiteindelijk is het gelukt. Klanten kunnen betalen met iDeal en creditcard. Oh ja, ik heb ook nog een zakelijke bankrekening moeten openen omdat Mollie niet mag uitbetalen op een particuliere bankrekening.
Neem hier een kijkje in mijn shop!


T*Art 5.0
Volgend jaar april is de expositie T*Art weer te zien. De vijfde editie alweer. Samen met een aantal andere kunstenaars organiseer ik deze expositie voor de leden van kunstenaarsvereniging Tengel. Alle deelnemers maken een klein werkje met een afmeting van 20 x 20 cm. Hier vind je een impressie van T*Art 3.0.
Dit jaar is er geen thema dus ga ik iets maken wat in mijn “herinneringen” serie past. Ik zit te denken aan blikken speelgoed. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik er een aantal had waaronder een panda beer die op een trommel speelt en een mannetje op een fietsje.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.