Wie weet hoeveel hagelshagjes er op het beschuitje liggen?

Oktober 2020
De foto’s voor dit schilderij heb ik gemaakt in oktober 2020. Vrij snel daarna ben ik ook begonnen aan het schilderij. Ik kwam er al snel achter dat het toch wel heel veel werk was. Gemiddeld 10 minuten per hagelslagje! Ik heb er toen niet heel veel op het doek gezet.

Februari 2022
Nadat het schilderij geduldig heeft staan wachten in mijn atelier ben ik in februari 2022 weer begonnen maar kwam niet erg ver. Zeker in het begin lijkt er geen eind te komen aan al die hagelshagjes en vruchtennageltjes…

Februari 2023
Ik heb besloten dat het schilderij dit jaar af moet komen en wel voor mij expositie bij Zaansgroen op 25 en 26 november. Ik schiet al lekker op, de eerste laag hoop ik binnen twee weken af te hebben. Aangezien er al veel details inzitten zullen de volgende lagen een stuk sneller gaan.
Hieronder een aantal foto’s van de voortgang. De laatste foto is van hoe het schilderij er nu bij staat.Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.