Voortgang zwaluw lucifers en fotosessie “Gone but not forgotten”

19 t/m 25 februari 2020
2e kleurlaag Zwaluwlucifers door Rob de VriesHollandsche & sterke merken
De afgelopen week ben ik veel bezig geweest met de “Postcards from Amsterdam” en “Nostalgisch Amsterdam” series. En uiteraard ook nog een wekelijkse “Elvis in Charcoal” tekening.
Tussendoor ben ik begonnen aan de tweede kleurlaag van dit “Hollandsche & sterke merken” schilderij. De blauwe achtergrond heeft een tweede laag gekregen en het vlammetje is een beetje bijgewerkt maar daar moet ik nog veel aan doen. Toen de blauwe achtergrond eindelijk droog was heb ik de afgebrande kopjes ook nog een keer gedaan.

Eerdere “in uitvoering” afbeeldingen vind je hier en hier.

fotosessie voor het schilderij Gone but not forgotten door Rob de VriesGone but not forgotten
Op een avond, toen het donker was heb ik foto’s gemaakt voor het schilderij “Gone but not forgotten”, of in het Nederlands “Verdwenen maar niet vergeten”. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik dit schilderij ga noemen.

Het schilderij wordt 70 x 70 cm. Vandaar het getekende vierkant op het schoolbord. Zoals je ziet is het geld in zwart-wit. De kleuren moet ik schilderen vanaf hoge resolutie afbeeldingen. Ik heb geen gulden biljetten meer in mijn bezit. De strippenkaarten heb ik via marktplaats op de kop getikt en het rijbewijs een een oud exemplaar van mijn vader.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.