T*Art 5.0 bij Zaansgroen

Afgelopen weekend was alweer de 5e editie van de jaarlijks terugkerende T*Art expositie. Samen met Lia Van Ham, Daniëlle van der Erve en Marion van der Woude organiseer ik dit evenement al vanaf het begin. De voorbereidingen beginnen altijd al ruim van tevoren, vergaderen, taken verdelen, enz. Een van mijn taken is altijd het ontwerpen en laten drukken van de uitnodiging.

Op donderdag konden de kunstenaars van Tengel, die zich opgegeven hadden, hun werk inleveren. Net als voorgaande jaren blijkt het toch heel moeilijk te zijn om je aan de instructies te houden en een werk van 20 x 20 cm te maken…
Op zaterdag werd de expositie officieel geopend door de wethouder en zondag was de uitreiking van de publieksprijs. We hadden stemformuliertjes gemaakt en na telling bleek dat er dit weekend zo’n 220 bezoekers geweest zijn. Er kwam ook een journalist van het Noord-Hollands dagblad voor een interview (klik op de foto links om het artikel te lezen).

Het thema van dit jaar was “een nieuwe start” of “doorstart” omdat de editie een doorstart was na twee Coronajaren. Ik heb een werk gemaakt in mijn serie “Herinneringen aan een fijne jeugd.

Herinneringen aan een fijne jeugd #23,
Klaar voor de start… Af!

2023
Olieverf op paneel.
20 x 20 cm
Beschikbaar
Klik hier
voor meer informatie.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.