Succesvolle expositie bij Zaansgroen en uitnodiging Staphorsius

 

v.l.n.r. Tine van Elsland, Rob de Vries, Yvonne Schaut en Pam du Pau

Afgelopen weekend, 11 en 12 februari 2023 was het eindelijk zo ver. De expositie van Rob de Vries en zijn cursisten bij Zaansgroen in Zaandam. Zaterdag ochtend ging het inrichten voorspoedig.
Om 13.00 uur gingen we open en vanaf toen is er constant aanloop geweest. Zondag was het heel druk, de ruimte is niet enorm groot dus het was al snel lekker druk.
Uiteraard kwamen er veel vrienden, bekenden en familieleden even een kijkje nemen maar er kwamen ook aardig wat onbekende bezoekers langs.
Het leukste was om nu eindelijk eens de schilderijen van de lolly & zuurstokken en de gebakjes gezamenlijk bij elkaar aan de muur te zien hangen.
Het was een vermoeiend maar gezellig weekend. Over twee jaar gaan we het nog een keer doen zodat iedereen tijd heeft om nieuw werk te maken!


Uitnodiging om mee te doen aan de expositie “Zonder Haast – hedendaags realisme bij Galerie Staphorsius”, 20 mei – 26 augustus 2023

Je ziet hier dat er nog heel wat moet gebeuren…

Terwijl we bezig waren met het inrichten van de expositie bij Zaansgroen kreeg ik een telefoontje van Rob Staphorsius. Of ik dit jaar ook weer mee wilde doen met de expositie “Zonder Haast”.
Natuurlijk heb ik meteen Ja gezegd. Deze keer komt er hopelijk wel een officiële opening. In 2021 was het allemaal wat minder omdat we toen net tussen twee Lockdowns zaten.
Ik moet nu echt hard aan het werk om weer wat nieuw werk te kunnen inleveren. Ik wil in ieder geval het schilderij uit de “Herinneringen aan een fijne jeugd” serie met de hagelslag en vruchtenhagel afkrijgen. Ik heb het direct tevoorschijn gehaald en ben meteen begonnen met schilderen. Het gaat nog een hele uitdaging worden maar ik weet dat het gaat lukken.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.