Schilder je ook nog?


Tussen alle andere kunst gerelateerde zaken door schilder ik uiteraard ook.
In dit bericht een kleine update.

Herinneringen aan een fijne jeugd no. 23
Het schilderij met de 13 postzegels van Koningin Juliana schiet al aardig op. Alle postzegels hebben nu de juiste kleur en de achtergrond heeft nu ook een tweede laag verf gehad. Zodra alles droog is zijn de kartelrandjes en de letters voor een tweede keer aan de beurt.
Daarna wordt het leuk met alle details en als laatste de stempels.
Er gaan toch wel heel wat meer uren in dit schilderij zitten dan dat ik vantevoren gedacht had, ik zit nu al op zo’n 94 uur en daar komen er zeker nog wel 40 bij!

Herinneringen aan een fijne jeugd no. 24
Terwijl de postzegels drogen ben ik begonnen aan dit schilderij van twee gebakjes. Mijn cursisten vroegen weer om een gezamenlijke opdracht. Uiteraard kies ik dan iets uit dat in één van mijn series past…
Alle gebakjes schilderijen zullen in februari 2023 te zien zijn tijdens de expositie “Rob de Vries en zijn cursisten” bij Zaansgroen in Zaandam.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.