Pasfoto’s van de hoofdrolspelers in mijn volgende schilderij

2e laag snoepschilderijen door Rob de VriesHet volgende schilderij in de “Herinneringen aan een fijne jeugd” serie wordt een pot met ouderwetse snoepjes. Ik heb al een fotosessie gehouden en heb een paar mooie foto’s die geschikt zijn om te schilderen.
Eerst ga ik de schilderijen uit deze serie die ik nu nog onder handen heb afmaken, de Viewmaster en de Yashica camera.

Ondertussen ben ik wel begonnen aan 4 kleine schilderijtjes van 15 x 15 cm van de hoofdrolspelers in het snoepschilderij.
De roomboterwafeltjes en de perendrups heb ik in een vorige post al laten zien maar nu hebben ze allemaal een 2e kleurlaagje.

Het voordeel van deze kleine werkjes is dat je tussendoor even een stukje kunt schilderen en het ook kunt afmaken, dit in tegenstelling tot de grote doeken waarbij ik soms enkele dagen bezig ben met één enkel object.

Deze pasfoto’s zullen te zien zijn, samen met het grote snoepschilderij tijdens mijn expositie bij Zaansgroen in juni 2021.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.