Meester van het Realisme

Logo meesters van het realismeSinds halverwege deze maand mag ik mij “Meester van het Realisme” noemen! Meesters van het Realisme zijn hedendaagse Nederlandse kunstenaars die de realistische schilderkunst op het hoogste niveau beoefenen. Er zijn slechts 250 plaatsen beschikbaar.

In de zomer van 2023 had ik in een kunstnieuwsbrief gelezen over dit initiatief en mijn gegevens opgestuurd. Ik hoorde vervolgens niets meer en was het helemaal vergeten totdat ik in januari van dit jaar opeens een e-mail kreeg waarin onder andere het volgende stond;
“Zoals je mogelijk weet, hebben we het op ons genomen om de Nederlandse kunstenaars die realistische schilderwerken maken, te inventariseren.
Niet alleen ben jij een van die kunstenaars, je bent zonder twijfel een kunstenaar die op het allerhoogste niveau realistische schilderwerken creëert.
Gelet op het onbetwistbare hoge niveau van jouw werk heb je de mogelijkheid om toe te treden tot de Meesters van het Realisme zonder ballotage.”

Ik mag mij nu scharen onder bekende kunstenaars als Tjalf Sparnaay, Ans Markus en Rob Møhlmann.
Op de site Meesters van het Realisme kun je alle meesters en hun werk bekijken.

cadeaus meester van het realisme
Enkele van de welkomstgeschenken die ik heb gekregen bij toetreding tot de “Meesters van het Realisme”

 

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.