Lancering Artist Attic site

Vandaag was de lancering van de “Artist Attic Online website. Compleet met drankjes, hapjes en een Chill Party na de lancering van de site.

Het was bloedheet en ik had bedacht dat ik wel even ging lopen met een schilderij en een ezel van Amsterdam CS naar de Staalstraat. Helemaal bezweet en uitgedroogd kwam ik daar aan. Na het inleveren en neerzetten van mijn schilderij had ik nog ruim een uur de tijd om wat door Amsterdam te slenteren. Ik heb nog wat mooie foto’s kunnen maken voor mijn serie “Geef mij maar Amsterdam!”

Gelukkig had mijn leraar en mentor Sonja Smalheer tijd en zin om met mij mee te gaan.
Het feestje was druk bezocht en inspirerend. Ik ben benieuwd of er via deze site wat van mijn werk verkocht gaat worden.

Je kunt mijn pagina op de Artist Attic site hier bekijken.

 

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.