Heb je al van Artist Attic gehoord?

Wat is Artist Attic Online

Binnenkort is mijn werk ook te koop via Artist Attic Online!
Artist Attic Online is een initiatief van Mauritz Briët.  Mauritz is al meer dan een kwart eeuw programmamaker. Als flying producer heeft hij de laatste 10 jaar meer dan 25 landen begeleid met de productie van succesformats als The Voice en X-Factor, Idols, Got Talent. Daarnaast was hij uitvoerend producent van Hollands Next Top Model en vele andere prime time tv-producties.

Op de site komt van iedere deelnemende kunstenaar een videoportret. Bij dit videoportret ligt de focus op de persoonlijkheid en het karakter van de kunstenaar.

De video-opname

Afgelopen maandag was het zover, om 10.00 uur stond Mauritz bepakt en bezakt (camera, lampen, statieven, microfoons e.d.) voor de deur. Ik vind het vreselijk om gefilmd te worden en was dus best zenuwachtig. Maar Mauritz had mij snel op mijn gemak gesteld, een sympathieke en vakkundige man met goede ideeën. Na een paar uur stond alles erop. Ik ben erg benieuwd wat hij ervan gaat maken… Zodra de montage klaar is krijg ik deze te zien en kan ik eventueel nog wat wijzigingen doorgeven.
En natuurlijk nog even samen op de foto voor een aantal van mijn schilderijen.

Wanneer

Op 23 juni 2022 is de grote Launch Party in Amsterdam. En daarna kunnen jullie allemaal een kijkje nemen op de Artist Attic Online site.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.