Eindelijk weer verder aan het beschuitje met hagelslag en voortgang video

De eerste hagelslagjes staan op het doek!

Herinneringen aan een fijne jeugd #21

Eindelijk weer tijd voor het schilderij uit de “Herinneringen aan een fijne jeugd” serie met het beschuitje hagelslag en boterham vruchtenhagel!
De foto’s voor dit schilderij heb ik al in oktober 2020 gemaakt. Maar omdat er verschillende exposities aankwamen moest dit schilderij even in de wachtkamer.
Het is een enorme klus om een paar honderd hagelslagjes en een paar honderd vruchtenhageltjes te schilderen.
Ik ben in ieder geval blij met de eerste die op het doek staan.

 


Video voor “About me” page site

Een screenshot van het intro

Ondertussen ben ik ook druk bezig met de video voor mijn site. Het doel is dat hij ongeveer 1,5 minuut gaat duren. Het intro en outro zijn klaar en alle shots waar ik zelf niet in voorkom zijn ook gemaakt. Het is wat lastiger om mezelf te filmen omdat het dan niet mogelijk is om in te zoomen, te pannen of te tilten.
Ik ben ook bezig geweest met het opfrissen van mijn Premiere en AfterEffects skills, het is alweer jaren geleden dat ik mijn laatste video heb gemonteerd. De volgende uitdaging wordt de voice over en de ondertiteling…

Een screenshot van het outro

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.