De start van nieuwe schilderijen en voortgang westelijke onderdoorgang

19 t/m 25  februari 2020
Nostalgisch Amsterdam
Deze week heb ik de paneeltjes geprepareerd voor de vijf kleine “Nostalgisch Amsterdam” schilderijtjes. De eerste wordt een telefooncel op de Niewezijds Voorburgwal in de jaren 30. De werktekening is klaar en voorzien van een laagje grafiet zodat het overgebracht kan worden op het paneeltje.

Ik ben ook begonnen aan de werktekening van Postcards from Amsterdam #47, Vinke & co.
Ik hou er niet van als mijn hele doek of paneel vol zit met fout getrokken lijnen enzo. Daarom maak ik de basis tekening op dun papier en zet het daarna over op het doek of paneel.

Postcards from Amsterdam
De voortgang aan “Postcards from Amsterdam #45, Westelijke onderdoorgang” gaat langzaam maar zeker. Ik zal blij zijn als de eerste laag klaar is en al het wit van het doek verdwenen is. Het einde komt in zicht en dan begin ik weer van voor af aan met de tweede kleurlaag.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.