2024 komt eraan! Wat zijn jouw plannen?

2023 is bijna ten einde. December gebruik ik altijd voor het maken van plannen voor het nieuwe jaar en de balans op te maken van dit jaar.

In november en december twee succesvolle exposities gehad. De expositie “Smaak” bij Art Zaanstad loopt nog tot 7 januari 2024 en tot nu toe zijn er al 8 van mijn werken verhuurd! Ik ben er trots op dagmijn werk gebruikt is voor flyers, affiches en zelfs een reclame in de bioscoop.

Tijdens mijn expositie bij Zaansgroen op 25 en 26 november heb ik met succes mijn ArtPrints gelanceerd. Door het slechte weer viel het bezoekersaantal wat tegen maar de meeste mensen die kwamen hebben ook één of meerdere ArtPrints aangeschaft. Heb ik toch niet voor niets dagenlang passe-partouts staan snijden en de ingelijste prints liepen ook heel goed dankzij de mooie aluminium wissellijsten.

 

Mijn plannen voor 2024

Ieder jaar maak ik een lijst met werk dat ik dat jaar wil gaan maken, ook dit jaar weer. Uiteraard staan ook de schilderijen die al een poos in mijn atelier staan en geduldig wachten tot ze afgemaakt worden op de lijst. In 2024 gaat dit ook echt gebeuren!

In het nieuwe jaar staan er in ieder geval 2 grote schilderijen in de “Herinneringen aan een fijne jeugd” serie op de planning. Heinz Tomaten Ketchup en een spiegelei.

Ik loop al heel lang rond met het idee voor het spiegelei maar twijfelde nog steeds omdat Tjalk Sparnaay natuurlijk de meester van de spiegelei schilderijen is. Maar toch heb ik goede herinneringen aan zo’n ei. Ik eet ze niet, nu niet en vroeger ook niet, maar wat ik wel altijd mocht doen als mijn vader een spiegeleitje at was als eerste mijn stukje brood in de dooier dopen en opeten.

Heinz Tomaten Ketchup was zo’n beetje de enige ketchup die je vroeger kon kopen en nog steeds de lekkerste. Het glazen flesje lag al een hele tijd in de koelkast te wachten totdat het eindelijk gefotografeerd zou worden. En dat is nu gebeurd.

Verder staan er een aantal kleinere werken op de planning maar daar lezen jullie ter zijner tijd over op dit blog. Ook heb ik een on-line workshop gevolgd en een boek gekocht over het succesvol maken van je webshop. Ook daar ga ik mij in het komende jaar op toe leggen.
Als je helemaal tot hier hebt gelezen wil je mij misschien wel vertellen over jouw plannen voor het nieuwe jaar. Wat zijn jouw plannen? Laat een reactie achter!

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.