Even geduld...

Levertijden

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor vrij werk geldt dat bestellingen die op werkdagen worden geplaatst de volgende werkdag worden verzonden.

Voor prints op canvas geldt een langere levertijd omdat deze door een extern bedrijf gemaakt worden. De levertijd hiervoor is tussen de één en anderhalve week.

U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Mocht de levering onverhoopt langer duren, hoort u dat van mij.

Als u een bestelling plaatst, die bestaat uit artikelen die op voorraad zijn en ook artikelen bevat met een langere levertijd, dan versturen we uw bestelling pas als alle artikelen beschikbaar zijn.

Wilt u de artikelen die al beschikbaar zijn eerder ontvangen dan de artikelen met langere levertijd? Neem dan contact met ons op via studio@robdevries.com of via 06 - 50284430.

 

Opdrachten

Levertijden voor opdrachten worden in overleg met de klant overeen gekomen. Dit is afhankelijk van het formaat en complexiteit van de opdracht.
Na voltooing van de opdracht wordt het werk binnen 48 uur na betaling verzonden of wordt er een afspraak gemaakt voor eventueel ophalen of bezorgen.

 

Vrij werk

Deze werken bevinden zich in het atelier van de kunstenaar en worden binnen 48 uur na betaling verzonden of wordt er een afspraak gemaakt voor eventueel ophalen of bezorgen.

 

Prints op canvas

De prints worden door een extern bedrijf gemaakt en daarom is de levertijd hiervan langer. Het duurt ongeveer één tot anderhalve week voordat de prints verzonden worden.

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van het kunstwerk, de klant wordt hierover van tevoren geïnformeerd.

 

Ophalen of bezorgen

De meeste werken lenen zich door hun formaat of doordat ze ingelijst zijn minder goed voor verzending door een derde. Daarbij vind ik het leuk om te weten waar en bij wie mijn kunst terechtkomt.

Er zijn twee mogelijkheden:
Het werk wordt opgehaald. Dan zijn de verzendkosten € 0,00.
Ik kom het werk brengen. Hiervoor berekenen wij onderstaande kosten:
Tot 50 kilometer, € 7,50
Tussen 50 en 100 kilometer, € 15,00
Tussen 100 en 150 kilometer, € 22,50
Meer dan 150 kilometer, kosten in overleg
Afstanden zijn enkele reis gerekend vanaf Koog aan de Zaan volgens Google Maps.