Mondkapjes, douchegordijnen en koffiemokken!

Fine Art America, Rob de Vries
Enkele bestellingen van deze maand

Ik heb al jaren een account bij Fine Art America. Je kunt daar prints van mijn werk bestellen. Niet alleen om aan de muur te hangen maar ook t-shirts, badlakens, douchegordijnen, tassen en sinds kort ook mondkapjes. Iedere maand heb ik wel een aantal bestellingen. Maar ik vind het wel een grappig idee dat er mensen zijn die rondlopen met een mondkapje met een afbeelding van één van mijn Elvis schilderijen, of koffie drinken uit een Sophia Loren mok of douchen achter een Barbra Streisand douche gordijn… 🙂

Kleine update “Herinneringen aan een fijne jeugd, Yashica 635”

Schilderij Yashica 635 door Rob de VriesDe voortgang aan het schilderij van de Yashica 635 gaat langzaam. Maar nu de hittegolf voorbij is en de temperatuur in mijn atelier weer tot een normale 24°C gedaald is kan ik weer hard aan het werk.

Het is grappig dat je sommige dingen je leven lang onthoud en andere totaal vergeten bent. Tijdens het opruimen van onze berging het afgelopen weekend kwam ik de doos met een paar duizend dia’s weer tegen. Deze zijn niet alleen van mijzelf maar ook van mijn ouders. Ik heb ze even snel doorgenomen om te kijken of er nog iets tussen zat dat ik zou willen scannen.

Ik kwam een dia tegen van mijzelf op Ameland uit de jaren 80 met een Yashica Mat-124G. Toen wist ik weer dat ik vond dat het tijd was voor een upgrade van de ouwe trouwe camera van mijn vader… Ik wou er toen erg graag een met een slinger om de film door te spoelen.

Met de Yashica Mat-124G

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.