Een fietstochtje naar de Zaanse schans

In juni 2021 ga ik weer exposeren bij Zaansgroen. Ik heb dit nu alvast geregeld zodat ik een stok achter de deur heb om flink door te werken. Ik heb een strakke planning gemaakt. Het is de bedoeling dat ik alle werken uit de “herinneringen aan een fijn jeugd” serie ga exposeren. De serie bestaat op dit moment uit 11 werken en de bedoeling is om er nog 8 bij te maken. Het Yashica fototoestel van mijn vader (schiet al aardig op), de Viewmaster, beschuitje met hagelslag en boterham met vruchtenhagel, ouderwetse snoepjes met pot en 4 kleine werkjes van 15 x 15 cm van alle soorten snoep apart.

ouderwetse snoepjes voor schilderijDaarom zijn we afgelopen zondag even naar de Zaanse schans gefietst. Ik wist dat ik daar alle snoepje waar ik naar op zoek was in één keer kon kopen. Er is daar een bakkertje waar ze ook andere lekkernijen verkopen, “In de gecroonde duijvekater“.
Van de week nog even naar de supermarkt voor hagelslag, beschuiten e.d. zodat ik alle modellen voor de fotosessie in huis heb.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.